Nummer twee van de Tour Rigoberto Uran geeft Cannondale-Drapac absolute deadline

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Nummer twee van de Tour Rigoberto Uran geeft Cannondale-Drapac absolute deadline

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Cannondale-Drapac heeft hun renners afgelopen zaterdag geïnformeerd dat het de continuïteit van de ploeg niet kon verzekeren. Dat betekent dat onder meer Sep Vanmarcke en Rigoberto Uran mogelijk vrij zijn na dit seizoen.

Een belangrijke sponsor waarop gerekend werd volgend seizoen, heeft afgehaakt. En dat betekent dus problemen voor de wielerploeg Cannondale-Drapac. Eén van de mogelijke vertrekkers is Rigoberto Uran, die zijn contract bij de ploeg recent nog verlengde, ondanks de interesse van onder meer Astana en Trek-Segafredo.

Blijft Rigoberto Uran wel of niet bij Cannondale-Drapac?

"We spreken met drie of vier ploegen, maar we geven Jonathan Vaughters nog tijd om een deal te sluiten", vertelt Uran's manager Giuseppe Acquadro bij Cyclingnews. "Er zijn andere teams geïnteresseerd, maar we gaan nog één of twee weken wachten."

Toch hoopt Acquadro op een goede afloop. "Rigoberto werd tweede in de Tour, dus dat is belangrijk voor hem. We hopen dat Cannondale nog een nieuwe sponsor vindt. Zoals ik al gezegd heb, willen we Cannondale de tijd geven en willen we helpen om de ploeg te redden", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties