Tom Meeusen voelt zich al thuis in ploeg van Mathieu van der Poel: "Mijn ogen zijn echt opengegaan, hij is een klasbak"

Redactie
| 0 reacties
Tom Meeusen voelt zich al thuis in ploeg van Mathieu van der Poel: "Mijn ogen zijn echt opengegaan, hij is een klasbak"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Meeusen transfereerde van Telenet Fidea naar Beobank-Corendon, waar hij aan de zijde van Mathieu van der Poel gaat crossen. De aanpassing is alvast goed verlopen. Meeusen is vooral onder indruk van zijn nieuwe ploegmaat.

Meeusen koos voor een nieuwe uitdaging bij Beobank-Corendon. "Ik wil beter doen dan de voorbije jaren", aldus Meeusen in HNB. "Ik heb me niet altijd kunnen tonen zoals ik dat wilde. Nu moet dat anders, vanaf de start van het seizoen wil ik er staan en ik kijk uit naar de start van het seizoen. De aanpassing verliep gemakkelijk. Ik ben blij dat ik hier mag koersen en op de teamvoorstelling mag staan naast Mathieu van der Poel."

"Ik heb een goede zomer achter de rug. Ik ben echt aangenaam verrast. Ik denk niet dat ik al ooit op zo’n hoog niveau gekoerst heb in de zomer. Dat kan mij en de rest van de ploeg alleen maar naar een hoger niveau tillen. Ik heb ook een paar keer met Mathieu getraind en ben toch echt onder de indruk. Mijn ogen zijn echt opengegaan, hij is een klasbak."

"In de cross draait het om Mathieu en Wout van Aert"

Meeusen weet dat het opnieuw een tweestrijd wordt tussen de twee tenoren, maar hoopt af en toe zijn kans te grijpen. "In de cross draait het om Mathieu en Wout van Aert. Maar ik heb zelf ook nog altijd ambitie. Mathieu zal de druk wegnemen en zelf wil ik gewoon af en toe me tonen. Je traint niet elke dag voor een ereplaats, ik wil ook graag een cross winnen", besluit een ambitieuze Meeusen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties