Wout Van Aert haalt ondanks zege in Superprestige Boom zwaar uit naar organisatie

Redactie
| 25 reacties
Wout Van Aert haalt ondanks zege in Superprestige Boom zwaar uit naar organisatie
Foto: © photonews

Een echt spannende strijd kregen we in de Superprestige van Boom niet te zien. Althans toch niet voor de overwinning, want Mathieu van der Poel kwam in de tweede ronde ten val. Grote rivaal Wout Van Aert was niet opgezet door die valpartij.

Van Aert was uiteraard blij met zijn zege, maar vond het spijtig dat Mathieu van der Poel zijn kansen niet eerlijk kon verdedigen. "Ik hoop dat hij zich niet te hard heeft geblesseerd, want hij doet zich pijn omdat het parcours gewoon slecht werd afgemaakt", liet de wereldkampioen optekenen in Het Nieuwsblad.

Parcours onwaardig

"Dit was geen soort afsluiting om een parcours mee af te zetten, zeker met deze wind. Die lichte Heras-hekken waren niet vastgemaakt met palen zoals normaal, dit was een parcours onwaardig en ik denk zelfs dat een stevige windvlaag had die hekken kunnen verplaatsen."

Het parcours werd nochtans op voorhand gekeurd. "Die mannen zijn meer bezig met onze rugnummers dan met het parcours", deelt Van Aert nog een sneer uit. "Oké, het is gekeurd maar dan hebben ze dat niet goed gedaan. Als het niet goed is, mag ik dat toch zeggen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties