De Plus steunt lotgenoot Bakelants: "Regelmatig contact"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
De Plus steunt lotgenoot Bakelants: "Regelmatig contact"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Laurens De Plus en Jan Bakelants gingen in de Ronde van Lombardije in dezelfde bocht het ravijn in. De Plus praat erover bij Sporza.

Hij houdt contact met zijn onfortuinlijke lotgenoot. "Jawel, we hebben regelmatig contact. We zijn een beetje lotgenoten, zoals ze zeggen. Zijn situatie houdt me bezig, ik denk er vaak aan. Maar het gaat ook goed bij hem. Dat maakt mij blij. Ik duim nu volop voor hem."

Bakelants was er wel erger aan toe. "Jan heeft natuurlijk een totaal andere blessure. Hij is ook iets ouder. Dat zal in zijn hoofd misschien iets moeilijker zijn. Ik hoop dat alles goed komt en dat hij aan het seizoen kan beginnen zonder achterstand."

De Plus wil de Ronde van Lombardije opnieuw rijden

"Volgende week zit ik pas samen met de ploegleiding. Er volgt eerst nog een medische check-up bij de dokter om te kijken of alles echt goed genezen is. Als de stages beginnen, zal het programma snel bekend worden."

Hij is niet bang van Lombardije. "Ik zou er graag weer bij zijn in Lombardije om er een mooie koers te rijden, hopelijk zonder te vallen. Ik wil zeker terug, want die koers ligt mij, denk ik. Ik heb dat dit jaar ook getoond. Ik maakte alleen een stomme stuurfout diep in de finale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties