Ploeg van Mathieu van der Poel haalt talentvolle Brit in huis

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Ploeg van Mathieu van der Poel haalt talentvolle Brit in huis
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Beobank-Corendon, de ploeg van Mathieu van der Poel, heeft een inkomende transfer voor volgend seizoen voorgesteld. De 16-jarige Britse crosser Ben Tulett rijdt vanaf 1 september 2018 voor zijn nieuwe ploeg.

De 16-jarige Tulett is een talent in de veldritwereld en pakte recent nog brons op het EK voor junioren in Tabor. Vanaf september 2018 verdedigt hij dus de kleuren van Beobank-Corendon. "Ik ben in de wolken", laat hij weten bij zijn nieuwe ploeg.

'Verder ontwikkelen'

"Ik zie bij IKO-Beobank heel wat kansen om mij verder te ontwikkelen in het veldrijden. Bovendien kan ik rekenen op de ondersteuning van mensen met de beste kennis van zaken. Ik kijk er nu al enorm naar uit om de ploegkleuren te kunnen showen."

Tulett is de eerste Brit die een plekje krijgt in een opleidingsploeg van Beobank. "Ik ben de ploeg bijzonder dankbaar voor deze kans. Ik hoop dat ik ooit bij één van de beste veldrijders van de wereld kan behoren. Als junior hoop ik volgend seizoen mee te spelen voor de wereldtitel", is Tulett ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties