Lefevere vindt dat Stybar beter kan dan in 2017 en legt uit waarom de oud-crosser een deel van zijn kwaliteiten verliest

Redactie
| 5 reacties
Lefevere vindt dat Stybar beter kan dan in 2017 en legt uit waarom de oud-crosser een deel van zijn kwaliteiten verliest
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nu Tom Boonen gestopt is, zijn bij Quick-Step Floors alle ogen tijdens het voorjaar gericht op Philippe Gilbert. Of kunnen Niki Terpstra en Zdenek Stybar de afwezigheid van de natuurlijke leider opvangen?

De 37-jarige Boonen zoog ieder voorjaar alle aandacht naar zich toe. Dat is vanaf 2018 anders. In 2017 reden Terpstra en Stybar in de schaduw. De spraakmakende zege bleef voor beiden uit en dus is de vraag of ze nu wel op het voorplan zullen treden?

"Niki heeft een doodsmak gemaakt in Parijs-Roubaix, waardoor hij niet heeft kunnen tonen wat hij in zich heeft", legt teambaas Patrick Lefevere uit in Het Laatste Nieuws.

Overgefocust

"Zdenek is wat onder zijn niveau gebleven, ondanks zijn tweede plaats in Roubaix. Hij kan beter. Hij moet af en toe een beetje proberen te ontspannen. Hij is zo gespannen, zo gestresseerd, zo gefocust, dat hij soms 'overgefocust' raakt, en dan verlies je toch een deel van je kwaliteiten", zegt Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties