Met einde van carrière in zicht verkoopt Klaas Vantornout zijn pronkstuk... "Met enige spijt in het hart neem ik afscheid"

Redactie
| 4 reacties
Met einde van carrière in zicht verkoopt Klaas Vantornout zijn pronkstuk... "Met enige spijt in het hart neem ik afscheid"
Foto: © photonews

Eind deze maand hangt veldrijder Klaas Vantornout zijn fiets aan de wilgen. Dan zal hij ook geen gebruik meer maken van de luxecamper waar hij 8 jaar lang mee naar de cross ging. Die mobilhome staat dan ook te koop.

"Dit is acht jaar lang elk weekend mijn huisje op wieltjes geweest", vertelt Vantornout in HNB. "Samen met mijn pa en mijn drie trouwe helpers hebben we in dit voertuig enorm veel meegemaakt, emoties beleefd en zeges gevierd. Mijn mannen hadden altijd één motto: wat in de mobilhome verteld wordt blijft in de mobilhome", lacht hij.

"Dit ding hangt echt vol herinneringen en het is dan ook met enige spijt in het hart dat ik er afscheid van neem. Maar aangezien wij absoluut geen kampeerliefhebbers zijn, zie ik geen andere oplossing. Ook voor mijn pa en helpers zal er ongetwijfeld een leegte vallen. Zij offerden ieder weekend op voor mij en ik ben hen dan ook enorm dankbaar", klinkt het.

Passie voor fietsen

Wat de West-Vlaming na zijn carrière zal doen, is nog niet zeker. "Ik ben er wel mee bezig. Maar concrete plannen zijn er nog helemaal niet", zegt hij. "Ik ga alles een paar maanden laten bezinken en zien wat er op mij afkomt. Maar ik zal niet op het eerste het beste aanbod ingaan. Uiteraard zal ik de cyclocross hard missen. Fietsen is twintig jaar mijn leven geweest. En het zal altijd mijn passie blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties