Jurgen Mettepenningen komt daags na fantastisch WK met uitstekend nieuws: "En er zit nog een stunt aan te komen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 174 reacties
Jurgen Mettepenningen komt daags na fantastisch WK met uitstekend nieuws: "En er zit nog een stunt aan te komen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Mettepenningen was een tevreden teammanager na de medailles van Eli Iserbyt (goud) en Michael Vanthourenhout (zilver) op het WK in Valkenburg. Maar Mettepenningen had nog ander goed nieuws: hij gaat opnieuw een cross organiseren.

Op zaterdag 24 november zal de teammanager van Marlux-Bingoal de Ambiancecross in Wachtebeke organiseren. Dat wordt een UCI-wedstrijd met daarnaast heel wat optredens in een feesttent: ambiance verzekerd.

'Sfeer en ambiance'

"Het provinciaal domein Puyenbroeck is de ideale locatie om deze wedstrijd op termijn verder uit te bouwen naar één van de grootste veldritten van ons land", vertelt Mettepenningen bij zijn ploeg. "Het spreekt voor zich dat de bezoekers zich opnieuw mogen verwachten aan een enorme sfeer en ambiance zoals dit ook bij mijn vroegere organisaties van de toenmalige Bollekescross het geval was."

Bovendien heeft Mettepenningen nog een verrassing in petto. "En er zit nog een stunt aan te komen die ik later zal bekendmaken", wakkert Mettepenningen de nieuwsgierigheid al aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties