Belgisch kampioen Oliver Naesen rechtuit als altijd: "Ik snap het niet"

Redactie
| 15 reacties
Belgisch kampioen Oliver Naesen rechtuit als altijd: "Ik snap het niet"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oliver Naesen maakte deel uit van de kopgroep die tot stand kwam na de Muur van Geraardsbergen. Maar de samenwerking was niet optimaal en zo kon Michael Valgren Andersen profiteren en naar winst rijden.

Naesen baalde na de openingsklassieker van het voorjaar. "Dit was geen finale", zei een gefrustreerde Oliver Naesen na afloop in gesprek met Sporza. "Dat was wachten tot iedereen terugkwam, het was wachten op een sprint. Ik snap het gewoon niet. Het was aanvallen om niet door te rijden."

Conditie en neus oké

De Belgische kampioen kan wel met een tevreden gevoel terugblikken op de Omloop. De conditie is meer dan goed. "Dat is het enige waar ik tevreden mee ben. Een heel groot pak van mijn hart dat ik goede benen. Daar kan ik op bouwen."

Naesen brak zijn neus bij een valpartij in de Ruta del Sol. Hoe liep het onderweg? "Ik kon net niet snuiten. Ademen kon ik wel. Ik heb heel veel met mijn mond open gereden. Het ging dus wel", aldus Naesen, die ook nog zijn mening had over de vernieuwde finale. "Geef mij toch maar de oude, want het was te gemakkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties