Ex-Belgisch kampioene Loes Sels verlaat de ploeg van Wout Van Aert

Redactie
| 4 reacties
Ex-Belgisch kampioene Loes Sels verlaat de ploeg van Wout Van Aert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Crelan-Charles gaat volgende veldritwinter verder zonder ex-Belgisch kampioene Loes Sels. De 32-jarige Sels gaat een nieuw avontuur aan en tekende bij concurrent Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.

Sels werd op het BK in Koksijde nog knap derde en won afgelopen seizoen de veldritten in Hasselt, Leuven, Ruchpen en Oostmalle. In 2008 werd ze al eens Belgisch kampioene, maar daarna nam ze even afscheid van de veldritsport omdat ze mama werd. Daarna keerde ze toch nog terug, mét succes.

Na het succesvolle seizoen bij Crelan-Charles tekende Sels nu tot maart 2020 bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. "Dat de ploeg zo in mij gelooft, motiveert me nog meer om er vol voor te gaan", vertelt Sels bij Cyclingsite.be. "Pauwels Sauzen-Vastgoedservice is een crossteam dat kan teren op een goede omkadering en een pak ervaring en daar wil ik optimaal gebruik van maken."

'Meer tijd'

"En nu onze dochtertjes groter zijn geworden, komt er meer tijd vrij om te fietsen. Daarnaast zal ik straks ook parttime werken. Wie weet maak ik op die manier nog wat extra progressie. Doel is in elk geval om ook volgende winter enkele overwinningen te behalen", besluit ze. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties