Kwiatkowski pareert de kritiek van Sagan: "Die spelletjes spelen we allemaal"

Redactie
| 0 reacties
Kwiatkowski pareert de kritiek van Sagan: "Die spelletjes spelen we allemaal"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Michal Kwiatkowski heeft net op tijd de goede vorm te pakken. De Pool verdedigt met eindwinst in de Tirreno op zak zijn titel in Milaan-Sanremo.

Wanneer de voormalige wereldkampioen zaterdag op de Poggio een aanval plaatst, mag hij er zeker van zijn dat Peter Sagan hem zal volgen. En omgekeerd natuurlijk. De twee klasbakken behoren tot het kransje topfavorieten.

Vorig seizoen ging Kwiatkowski in La Primavera met de zege aan de haal. Al vond Sagan dat de Sky-renner in de finale wel wat meer werk had mogen opknappen. "Zoals Kwiatkowski won, dat wil ik niet", sneerde de huidige wereldkampioen dinsdag. (Dat leest u HIER)

"Die spelletjes spelen we allemaal", blijft Kwiatkowski er in Het Laatste Nieuws koeltjes onder. "Wat kan ik zeggen? In 2016 viel ik aan op de Poggio en haalden ze mij terug. Niemand die daarover klaagde. Iedereen heeft zijn stijl. Ik weet hoe het is om met de regenboogtrui te koersen. Hij ook. Het hoort erbij, dat hij zulke dingen zegt. Veel mensen zetten hem onder druk. Veel mensen zetten mij onder druk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties