Nog een topfavoriet die verstek moet geven voor Milaan-Sanremo

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Nog een topfavoriet die verstek moet geven voor Milaan-Sanremo

Ze blijven vallen als vliegen, de topfavorieten voor Milaan-Sanremo van aanstaande zaterdag. Na het afhaken van sprinters als Fernando Gaviria en Nacer Bouhanni, moest nog een andere grote naam ook forfait geven voor 'La Primavera'.

Ook de Duitser John Degenkolb zat er zaterdag niet bij zijn aan de start van de eerste grote klassieker van het seizoen. Het speerpunt van Trek-Segafredo moet passen door ziekte. Eerder moest hij al in de vijfde etappe van Parijs-Nice opgeven door een bronchitis. Hij hoopte echter op tijd klaar te zijn voor Milaan-Sanremo, maar dat is dus niet het geval. 

"Het is met spijt in het hart dat ik mijn deelname aan Milaan-Sanremo moet annuleren", laat de Duitse sprinter weten. "Ik vecht nog steeds tegen mijn bronchitis en raak niet op tijd fit voor La Primavera. Ik voel me wel al beter dan de afgelopen dagen en zal snel opnieuw op de fiets zitten. De rest van het voorjaar komt dus niet in het gedrang", benadrukt hij. 

Stuyven er wel bij

Ook de Italiaan Giacomo Nizzolo is er niet bij in de selectie waar er wél plek is voor Jasper Stuyven. De plaatsen van Degenkolb en Nizzolo worden ingenomen door Kiel Reijnen en Boy van Poppel. 



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties