Quick-Step Floors stuurt ondanks afwezigheid Gaviria indrukwekkend zevental naar Milaan-Sanremo

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Quick-Step Floors stuurt ondanks afwezigheid Gaviria indrukwekkend zevental naar Milaan-Sanremo
Foto: © photonews

Quick-Step Floors heeft zijn huiswerk af voor Milaan-Sanremo. Ondanks de blessures van enkele belangrijke renners stuurt de formaat van Patrick Lefevere toch een indrukwekkend zevental naar 'La Primavera'.

De kopmannen van dienst zijn Julian Alaphilippe, Philippe Gilbert en Elia Viviani. Die laatste wordt uiteraard uitgespeeld in een massasprint, de eerste twee hopen (net als vorig jaar?) op een scenario zonder massasprint. Toen zat Alaphilippe in de juiste groep met winnaar Kwiatkowski en wereldkampioen Sagan. 

Gilbert ziekjes geweest

"Het is altijd moeilijk om te voorspellen wat er in Milaan-Sanremo zal gebeuren, want winst hangt van zoveel factoren af", zegt Philippe Gilbert. "We hebben alleszins genoeg troeven om uit te spelen. In de Tirreno was ik een beetje ziek, maar ik ben blij dat ik extra kilometers op de teller heb staan met het oog op Sanremo. We zijn klaar voor één van de mooiste koersen van het jaar, ook al is Fernando er niet bij."

De selectie van Quick-Step Floors voor Milaan-Sanremo: Julian Alaphilippe, Tim Declercq, Philippe Gilbert, Iljo Keisse, Maximiliano Richeze, Fabio Sabatini en Elia Viviani

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties