Jonge veulens bloeien open bij Quick-Step Floors: "Voor jullie een verrassing, voor mij absoluut niet"

Redactie
| 9 reacties
Jonge veulens bloeien open bij Quick-Step Floors: "Voor jullie een verrassing, voor mij absoluut niet"

De zegeteller van Quick-Step Floors staat intussen op 15 stuks. Met Rémi Cavagna, Fabio Jakobsen en vrijdag nog Alvaro Hodeg in de Handzame Classic mochten er ook al heel wat youngsters zegevieren. Geen verrassing volgens Patrick Lefevere.

Lefevere heeft dus opnieuw heel wat talent in huis gehaald. "Voor jullie een verrassing, voor mij absoluut niet", opent Lefevere in HLN. "Die jonge gasten hebben allemaal talent. Niet alleen Jakobsen. Al won die als belofte meer koersen. Maar geloof me, stuk voor stuk staan ze te trappelen."

'Geen toeval'

De drie talenten, allemaal 21 of 22 jaar, lieten dit jaar al van zich spreken. "Natuurlijk is het geen toeval dat zowel Cavagna, Jakobsen als Hodeg nu al winnen. Deze laatste hebben we vooral leren kennen in de Ronde van de Toekomst, waar hij niet alleen een etappe won, maar ook opviel in de andere ritten."

"Dat terwijl hij ook nog moest werken voor Bernal, die de Toekomstronde zou winnen. Ik bood hem een stagecontract aan, dat uitmondde in een definitieve overeekomst", besluit Lefevere. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties