Quick-Step Floors blijft scoren met jong talent: "Lastig om te omschrijven hoe ik me voel"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Quick-Step Floors blijft scoren met jong talent: "Lastig om te omschrijven hoe ik me voel"
Foto: © photonews

De 15e zege al van het seizoen voor Quick-Step Floors en bovendien de 4e op rij op Belgische bodem. En nog straffer: alweer kwam er in de Handzame Classic opnieuw een jong talent piepen. Zijn naam: Alvaro Hodeg.

Na Rémi Cavagna in Dwars door West-Vlaanderen en Fabio Jakobsen woensdag nog in Nokere Koerse, mocht vrijdag de 21-jarige Colombiaan Alvaro Hodeg het zegegebaar maken in de Handzame Classic. En uiteraard was de blijdschap groot bij de jonge renner van Patrick Lefevere. 

"Het is lastig om te omschrijven hoe ik me voel na deze zege", zei hij na afloop bij zijn ploeg. "Het betekent heel veel voor mij om mijn eerste profzege bij Quick-Step Floors te behalen, een ploeg waar ik van droomde om voor te koersen."

'Superblij'

"Ik doe altijd mijn best en dat was vandaag niet anders. Het plan was om met mij voor de sprint te gaan. Ik ben de jongens dankbaar voor de support, ze waren fantastisch. Ik ben superblij met dit succes en ga zeker hard verder blijven werken om de ploeg terug te betalen voor het vertrouwen dat ze in me stellen", besluit Hodeg. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties