Wordt het straks niet té druk voor Tom Boonen? Zo vaak zal hij dit jaar weg zijn van vrouw Lore en zijn tweeling

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Wordt het straks niet té druk voor Tom Boonen? Zo vaak zal hij dit jaar weg zijn van vrouw Lore en zijn tweeling

Columns schrijven, auto's verkopen, zelf nog een potje racen, de renners van Lotto Soudal met raad en daad bijstaan én nu ook nog eens een eigen tv-programma. Wordt het niet wat veel, Tom Boonen? Neen dus, zo geeft de viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix zelf duidelijk aan.

"Lore en ik zijn dat soort leven gewend. We hebben daar een goeie balans in gevonden. Mocht ik het hele jaar thuiszitten, zou niemand daar gelukkig van worden. Let op: Ik zal vaker thuis zijn dan vorig jaar. Toen was ik 180 dagen weg, dit jaar zullen dat 'maar' 100 dagen zijn", vertelt duizendpoot Boonen in 'Het Laatste Nieuws'.  


Rustigste periode ooit​

"Het laatste jaar van mijn profcarrière heb ik veel nagedacht over wat ik daarna zou doen. Het idee dat ik voortaan zelf mijn keuzes kon maken, vond ik een bevrijding. Vorig jaar waren de laatste maanden van mijn carrière wel druk, maar in feite was dat voor de rest de rustigste periode uit mijn leven. Als profrenner doe je niet veel meer dan trainen, koersen en rusten", aldus 'Tornado Tom'. 

"Ik ben al mijn hele leven actief ingesteld en heb nog nooit gedacht dat ik het té druk heb. Ik leef voor het moment, maar luister ook goed naar mijn lichaam. Als wat ik doe eerder een last wordt dan een plezier dan zal ik wel gas terugnemen. En als de goesting vermindert, zeg ik gewoon dingen af."

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties