Wout Van Aert is jullie man van het voorjaar!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Wout Van Aert is jullie man van het voorjaar!
Foto: © photonews

Het klassieke voorjaar zit er alweer op. De dominantie van Quick-Step Floors was ongezien, maar wie was als individu nu de sterkste volgens u? We lieten u de keuze.

Niki Terpstra, Peter Sagan en Michael Valgren Andersen wonnen elk twee WorldTour-klassiekers. Sagan pakte Gent-Wevelgem en Parijs-Roubaix, Terpstra was de beste in de E3 Harelbeke en de Ronde van Vlaanderen en Valgren Andersen won de Omloop én de Amstel Gold Race. Dat zij onze shortlist haalden, hoeft dus geen uitleg.

Tiesj Benoot en Tim Wellens toonden zich het hele voorjaar lang, Wellens won twee rittenkoersen én de Brabantse Pijl. Tiesj Benoot verbaasde vriend en vijand met een prachtprestatie in Strade Bianche.

Een wildcard geven we aan ene Wout Van Aert. In zijn eerste klassieke voorjaar reed hij naar enkele mooie ereplaatsen. Hij werd derde in Strade Bianche, tiende in Gent-Wevelgem, negende in de Ronde van Vlaanderen én dertiende in Parijs-Roubaix.

Wout pakt het!

U vond de prestatie van Wout Van Aert het meest indrukwekkend en met 123 stemmen mag hij de man van het voorjaar genoemd worden. Terpstra werd tweede met 87 stemmen, Tiesj Benoot hield met 63 stemmen net Peter Sagan af, die 48 mensen kon bekoren. Michael Valgren Andersen kreeg 10 stemmen en Tim Wellens sluit de rij met twee stuks.

Wie was dé man van het voorjaar?

0%
0%
0%
0%
100%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen
26/12/2021 Dendermonde

Nieuwste reacties