Trainingsmaatjes eren overleden Michael Goolaerts met dit unieke wielertruitje
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties

De Zwanezang ontwerpt een wielertruitje voor overleden Michael Goolaerts

Trainingsmaatjes eren overleden Michael Goolaerts met dit unieke wielertruitje
Foto: © photonews

Michael Goolaerts overleed een maand geleden aan de fatale gevolgen van een hartaanval in Parijs-Roubaix. Zijn trainingsmakkers hebben ondertussen een truitje ontworpen om hun vriend te herdenken.

De Zwanezang is een trainingsgroepje uit regio Heist-Op-Den-Berg, waar ook Michael Goolaerts bij hoorde. Ook de drie broers Sweeck, Sean De Bie en Lennert Hoefkens maken deel uit van de Zwanezang. Op Instagram plaatste het trainingsgroepje volgende boodschap. 

"Al een tijdje speelde De Zwanezang met het idee om een eigen koerstruitje te ontwerpen. Enkele ontwerpen werden gemaakt en elk lid stemde voor zijn eigen voorkeurontwerp.. tot plots Goolie het leven liet in zijn droomwedstrijd. Wij, Zwanen, waren het direct unaniem eens dat de uiteindelijke keuze Goolie zijn voorkeurontwerp moest worden, zo ontstond een mooie herinnering aan hem."

Veel betekenis

"Na lang ontwerpen en bijwerken zijn we uiteindelijk tot dit truitje gekomen.. een prachtig exemplaar, strak en met zoveel betekenis. Omdat wij niet enkel onszelf, maar iedereen deze mooie herinnering gunnen, geven wij al wie Goolie liefheeft de kans deze tenue te bestellen."

"Michael heeft zijn eigen truitje, gepersonaliseerd en uniek in zijn soort, al ontvangen. Want zo was hij immers ook.. uniek, one of a kind."

 

Al een tijdje speelde De Zwanezang met het idee om een eigen koerstruitje te ontwerpen. Enkele ontwerpen werden gemaakt en elk lid stemde voor zijn eigen voorkeurontwerp.. tot plots Goolie het leven liet in zijn droomwedstrijd. Wij, Zwanen, waren het direct unaniem eens dat de uiteindelijke keuze Goolie zijn voorkeurontwerp moest worden, zo ontstond een mooie herinnering aan hem. Na lang ontwerpen en bijwerken zijn we uiteindelijk tot dit truitje gekomen.. een prachtig exemplaar, strak en met zoveel betekenis. Omdat wij niet enkel onszelf, maar iedereen deze mooie herinnering gunnen, geven wij al wie Goolie liefheeft de kans deze tenue te bestellen. Via de volgende link kan je naar de online webshop gaan en het truitje op maat bestellen: Zie bio! (Dit heeft voor De Zwanezang geen commerciële doeleinden.) Michael heeft zijn eigen truitje, gepersonaliseerd en uniek in zijn soort, al ontvangen. Want zo was hij immers ook.. uniek, one of a kind. For more info PB #all4goolie #friends #memories #alwayswithus #dezwanezang #cycling #cyclingkit

Een bericht gedeeld door De Zwanezang (@dezwanezang) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties