Poolse berggeit kan leven met prestatie: "Tevreden over het resultaat"
Redactie
| 1 reacties

Rafal Majka is tevreden met zijn tweede plek in de tweede rit van de Ronde van Californië

Poolse berggeit kan leven met prestatie: "Tevreden over het resultaat"

Als tweevoudig winnaar van het bergklassement in de Tour was Rafal Majka één van de kanshebbers op de tweede dag van de Ronde van Californië. De Pool van Bora-Hansgrohe klom op Gibraltar Road naar de tweede plek en daar kon hij wel mee leven.

Majka was dan ook één van de renners die terugkeerden na een blessure, zoals ook Adam Yates. "Ik ben tevreden met het resultaat, zeker nadat ik een maand niet meer heb gereden. Het was een moeilijke klim, maar ik ben mijn tempo blijven rijden en ben toch tweede kunnen eindigen."

KLASSEMENT VERBETEREN

Die tweede plaats is een mooi begin, maar als het van de Pool afhangt zeker niet het einde. Hij maakt in de Ronde van Californië dan wel zijn wederoptreden, dat betekent niet dat hij geen ambities heeft. "Er blijven nog vijf etappes over. Met de hulp van mijn team wil ik mijn positie in het algemeen klassement nog verbeteren", aldus Majka.

Dat zou dan de eindzege betekenen. Majka is dus zeker één van de mannen om in het oog te houden tijdens het verdere verloop van deze rittenkoers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties