De 31e is een feit voor Quick-Step Floors: "Zonder mijn team was dit niet mogelijk"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties

Fernando Gaviria is vooral zijn ploegmaats dankbaar na nieuwe ritwinst in Californië

De 31e is een feit voor Quick-Step Floors: "Zonder mijn team was dit niet mogelijk"
Foto: © photonews

De 31e zege is ondertussen een feit voor Quick-Step Floors, met dank aan sprinter Fernando Gaviria. De Colombiaan boekte afgelopen nacht zijn tweede ritzege in de Ronde van Californië.

Gaviria was vooral zijn ploegmaats dankbaar na zijn tweede ritzege. "Ik ben blij met deze zege, die zonder mijn team niet mogelijk was geweest", vertelde de Colombiaanse sprinter. "Iedereen deed zijn job fantastisch. Het geeft veel voldoening om hen terug te betalen met de ritzege."

De finale was zeker niet gemakkelijk. "Het was warm en hectisch vandaag, vooral in de laatste 20 kilometer. Op 4 of 5 kilometer van de streep was er nog een valpartij, maar gelukkig zat ik vooraan omringd door mijn sterke ploeg."

Richeze

"In de finale volgde ik gewoon Max zijn wiel, hij heeft zoveel ervaring en weet hoe hij mij in de beste positie moet brengen. Het is erg fijn om twee zeges te boeken in mijn eerste Tour of California. Ik geniet van deze koers en de fans, hopelijk kunnen we nog enkele mooie resultaten neerzetten", aldus Gaviria. 
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties