Dumoulin vervoegt Wellens en Van Avermaet in interessant event

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Dumoulin vervoegt Wellens en Van Avermaet in interessant event
Foto: © photonews

Momenteel ligt Tom Dumoulin op koers om voor het tweede jaar op rij het podium van de Ronde van Italië te halen. Na afloop van deze grote ronde gaat de Nederlander deelnemen aan een andere leuke wedstrijd. De Sunweb-renner komt dan aan de start in de tweede reeks van de Hammer Series.

De Hammer Series is een initatief dat vorig jaar uit de grond werd gestampt waarin enkele ingrediënten uit het baanwielrennen gekopieerd worden op de weg. In het driedaagse evenement komt een klim-en sprintwedstrijd aan bod en ook nog een ploegenachtervolging.

EERSTE REEKS IN NOORWEGEN

Dit jaar worden er al zeker twee verschillende reeksen georganiseerd. De eerste gaat door van 25 tot 27 mei in het Noorse Stavanger. De tweede reeks zal in Nederlands Limburg plaatsvinden op de eerste drie dagen van juni. Het is aan die serie dat Dumoulin zal deelnemen.

Er zal in Limburg plaats zijn voor twaalf World Tour-ploegen en vier ProContinentale formaties. Ook enkele Belgische toppers tekenen alvast present. Zo zullen ook Greg Van Avermaet en Tim Wellens zeker aan de start verschijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties