Iljo Keisse in Amerika: Belg van Quick-Step maakt de gekste avonturen mee
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Iljo Keisse (Quick-Step) en zijn maats werden op stage slachtoffer van inbraak...door beren

Iljo Keisse in Amerika: Belg van Quick-Step maakt de gekste avonturen mee
Foto: © photonews

Iljo Keisse is momenteel in Californië op trainingsstage met ploegmakkers Fernando Gaviria en Maximiliano Richeze. Vervelen doet het trio zich zeker niet. Of ze nu deelnemen aan een wilde mountainbikerit of bezocht worden door beren, er valt altijd wel iets te beleven.

Iljo Keisse houdt zijn fans via social media op de hoogte van zijn avonturen in Californië en dat leverde wel al wat op. Zo deelde hij een filmpje van een spectaculair mountainbikeparcours dat hij en zijn maats hebben afgewerkt. Keisse is er alvast laaiend enthousiast over. "Als je na het zien van deze video geen zin hebt om op je mountainbike te springen, moet je naar de dokter."

Dan moest het vreemdste wel nog komen. De renners van Quick-Step kregen een bezoek van ... beren. "Een berenfamilie bracht een bezoek aan de Wolfpack. Mama beer was aan het chillen in de schaduw terwijl haar drie kleintjes speelden in onze tuin. Schattig", vond Keisse toen nog.

NIET ZO SCHATTIG

Toen hij later terug kwam van training, kwam hij tot een andere conclusie. De beren hadden blijkbaar ingebroken. "Ze zijn later nog teruggekomen. Dat was niet zo schattig. Ze hadden honger en hebben zichzelf binnen gelaten. Ze maakten een beetje rommel en hebben geen bedankje achter gelaten".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross
08/02/2020 Krawatencross
09/02/2020 Noordkempen Merksplas
15/02/2020 Noordzeecross

Nieuwste reacties