Belangrijke pion van Team Sky denkt na over toekomst

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Belangrijke pion van Team Sky denkt na over toekomst
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met het sterke blok dat Team Sky altijd afvaardigt, is het niet moeilijk dat het telkens sterk presteert in de grote ronden. Een man op wie men altijd kan rekenen is Geraint Thomas. Al is het nog niet zeker of die ook volgend jaar nog voor Sky uitkomt. Thomas wil wel snel beslissen.

Het mag allemaal toch niet te lang meer aanslepen. "Ik wil het liefst zo snel mogelijk duidelijkheid. Hopelijk voor de Tour. Het zou goed zijn als alles dan in kannen en kruiken is", zegt Thomas aan Cyclingnews. De Brit is het natuurlijk wel gewend om voor Sky te rijden. "Ik weet precie hoe de ploeg werkt en voel me op mijn gemak. Iheb het gevoel dat ik alle ondersteuning krijg die ik nodig heb."

Van het team moet hij ook niet vertrekken. De kans is groot dat de contractverlenging in orde komt, al weet je natuurlijk maar nooit. "Sky is een geweldig team, maar er zijn natuurlijk nog veel andere goede ploegen. Sky wil duidelijk niet dat ik wegga. Als er iets meer stimulans is om te blijven, zal het moeilijk worden om neen te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties