Het ziet er alsmaar benarder uit voor BMC, verklaring van teammanager voorspelt ook maar weinig goeds

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Het ziet er alsmaar benarder uit voor BMC, verklaring van teammanager voorspelt ook maar weinig goeds

De kans dat BMC ook volgend seizoen nog in het peloton actief zal zijn, wordt met de dag kleiner. Greg Van Avermaet en zijn ploegmaats vertoeven in de grootste onzekerheid en het statement van teammanager Jim Ochowicz zal hen niet bepaald geruststellen.

"Ik kan vandaag nog steeds niet garanderen dat ik volgend jaar een ploeg op de been zal kunnen brengen", laat de 66-jarige Amerikaan in alle eerlijkheid optekenen in de Ronde van Zwitserland. "De gesprekken lopen echter nog steeds en ik zie het nog altijd positief in." Tegen beter weten in?

Geen deadline

Het ongeduld van de renners groeit met de dag, maar Ochowicz heeft geen deadline: "Ik begrijp uiteraard dat de renners met twijfels zitten en graag snel duidelijkheid willen, maar ik pin mij niet vast op een bepaalde datum. Het valt mij trouwens op hoe professioneel iedereen blijft. Alle coureurs blijven gefocust hun taken uitvoeren", citeert
HLN de ploegmanager van BMC. 

"Ik besef maar al te goed dat ik mijn renners kan verliezen, maar zoiets kan ook gebeuren als je wel over sponsors bechikt. Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat er nog altijd toprenners zijn die eind dit jaar een contract zouden tekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties