Greg Van Avermaet verwacht binnen een zekere termijn duidelijkheid over zijn toekomst

Greg Van Avermaet verwacht binnen een zekere termijn duidelijkheid over zijn toekomst

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Greg Van Avermaet had graag voor de start van de Ronde van Frankrijk uitsluitsel gehad over zijn toekomst. Helaas voor onze landgenoot is het zover nog niet. Het is nog altijd niet duidelijk voor welke ploeg hij volgend jaar gaat rijden, maar binnen een week moet dat wel het geval zijn.

Na de persconferentie voorafgaand aan de Tour besprak Van Avermaet zijn toekomstplannen voor de VTM-camera. Hij aludeerde op een overstap naar Dimension Data of een gloednieuw team. "Daar zit wel een deel van waarheid in, maar alle puzzelstukjes zijn nog niet op de juiste plaats te vallen. Binnen een week zal er wel meer duidelijkheid zijn", aldus Van Avermaet.

Een verlengd verblijf bij BMC, als zijn huidige ploeg een nieuwe sponsor kan aantrekken, ligt ook nog altijd op tafel. "Dat is zeker nog een optie. Op dit moment is er bij BMC nog niet al teveel beweging, maar ik denk dat dit nog wel zal komen."

GOEDE CONDITIE

Intussen hoopt hij om met een sterke Tour alle zorgen van zich af te gooien. "Mijn voorjaar was goed, maar niet super. Ik wil mijn seizoen zeker nog extra kleur geven. We hebben al gezien dat een rit winnen in de Tour niet altijd gemakkelijk is. Ik ben wel gemotiveerd en de conditie is goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties