Bij Quick-Step Floors hebben ze er zin in: "Volle gas van start tot finish"

Bij Quick-Step Floors hebben ze er zin in: "Volle gas van start tot finish"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zondag is het eindelijk zover. Dan komt de kasseirit van Arras naar Roubaix aan bod. Geen enkel team is er zo goed voor bewapend dan Quick-Step Floors. In een peloton met tal van klimmers en klassementsrenners brengt Quick-Step kasseispecialisten naar voor die de concurrentie pijn kunnen doen.

Wie zeker klaar is voor het werk over de kasseien, is Yves Lampaert. Hij kijkt uit naar de beleving rond de rit. "Het is mijn eerste Tour en ik ben Belgisch kampioen. Ik hoop dus om veel Belgische supporters langs de weg te zien staan. Ik hoop een goede inspanning te leveren. Het is een rit die me past, ook met de ploeg die we hebben."

Lampaert is alleszins niet van plan om zich in te houden. "Het zal volle gas zijn van start tot finish. Het is leuk voor ons dat we de klimmers ook eens kunnen pijn doen", lacht Lampaert. "Voor mij moet de winnaar van de Ronde van Frankrijk een allrounder zijn. Door een klassieke rit te overleven, toont de toekomstige Tourwinnaar dat hij het verdient om de Tour te winnen en één van de beste renners ter wereld te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties