Kan Ochowicz met uniek voorstel Van Avermaet alsnog overtuigen?

Kan Ochowicz met uniek voorstel Van Avermaet alsnog overtuigen?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nu het project van Marc Biver in het water ligt en BMC nog geen opvolger gevonden heeft, lijkt Dimension Data de bestemming van Greg Van Avermaet te worden. Al is geduld in deze misschien wel echt een schone deugd. Ochowicz wil hem het absolute kopmanschap aanbieden in zijn nieuwe ploeg.

Het heeft er stilaan schijn van dat de piste Marc Biver nooit een geloofwaardig verhaal was. Naar verluidt kwam de geldschieter van Biver zes keer niet opdagen voor een afspraak met de Luxemburger. Biver ontdekte onlangs dat het vliegtuigregistratienummer van zijn geldschieter al lang niet meer geldig was. De pogingen van Jim Ochowicz om een opvolger voor BMC te vinden, zijn wel serieus te nemen.

PLAATS VOOR ENTOURAGE

Een deal met een nieuwe sponsor is er dan nog wel niet, Ochowicz heeft zijn sportieve project wel helemaal rond. Hij wil van Van Avermaet  de absolute kopman en boegbeeld maken van zijn nieuwe ploeg. Ook een flink deel van de huidige entourage van Van Avermaet, waartoe nogal wat Belgen behoren, zou in dat team terecht kunnen.

Het kan ook goed zijn dat Van Avermaet in dat geval een beroep kan doen op Jürgen Roelandts als meesterknecht. Ook voor hem wil Ochowicz graag plaats maken. Managers van de verschillende renners zakken maandag af naar Annecy voor verdere besprekingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties