OFFICIEEL: Nummer 8 van de Giro en klimtalent Tolhoek verlengen contract bij LottoNL-Jumbo
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

George Bennett en Antwan Tolhoek verlengen hun contract bij LottoNL-Jumbo

OFFICIEEL: Nummer 8 van de Giro en klimtalent Tolhoek verlengen contract bij LottoNL-Jumbo

De Tour is ook de periode dat heel er heel wat transfers en contractverlengingen plaatsvinden. Ook bij LottoNL-Jumbo werd er werk gemaakt van de toekomst, want twee renners verbinden hun lot langer aan de ploeg.

De Nieuw-Zeelander George Bennett en Antwan Tolhoek blijven langer bij de Nederlandse WorldTour-ploeg. De 28-jarige Bennett, in de Giro nog knap 8e, tekende voor drie seizoenen bij. "Ik ben al ver gekomen sinds ik bij deze ploeg rijd", zegt de klimmer. "Dat is het resultaat van het harde werken van staf en renners. Er is heel veel vertrouwen in mijn capaciteiten en we delen dezelfde toekomstvisie."

"Ik kijk er erg naar uit om samen met het team de volgende stappen te zetten en uit te vinden hoe ver ik kan komen als klassementsrenner in de grootste wedstrijden. Bij Team LottoNL-Jumbo heb ik het gevoel dat het voor mij de beste ploeg is om het beste uit mezelf te halen", zegt de winnaar van de Ronde van Californië van 2017. 

Tolhoek twee jaar extra

Tolhoek blijft dan weer tot en met 2020 waar hij nu is. "Dat geeft vertrouwen", klinkt het. "Ik werk al vier jaar samen met mijn trainer Grischa Niermann. Dat gaat heel goed en hij is belangrijk voor mij. Als ploeg maken we een grote ontwikkeling door en hetzelfde geldt voor mij persoonlijk."

"Bij deze ploeg zit ik op de juiste plaats en dat laat ik op de fiets ook wel zien. Ik kan er bovendien met iedereen goed opschieten en dat is ook belangrijk", besluit Tolhoek 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties