Campenaerts rijdt dan toch de Vuelta

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Campenaerts rijdt dan toch de Vuelta
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het werd al een mooi jaar voor Victor Campenaerts. De renner van Lotto-Soudal werd Belgisch én Europees Kampioen in het tijdrijden en mag nu zijn tweede grote ronde aanvatten.

Dat Campenaerts de Vuelta zou rijden was echter niet voorzien. Marczynski was geselecteerd voor de laatste grote ronde van het seizoen, maar moest afhaken met ziekte.

"Ik wou al altijd graag de Vuelta rijden. Maar er waren nog andere jongens die graag wilden deelnemen, dus ik begreep dat ik niet tot de oorspronkelijke selectie behoorde. Tot op heden ben ik altijd tevreden geweest met het programma en de kansen die ik van de ploeg kreeg", aldus Campenaerts in een persbericht.

"De ploegleiding had me wel gezegd dat ik zeker in aanmerking zou komen mocht er nog iets gebeuren met één van de geselecteerde renners. De Ronde van Spanje start met een proloog, dat is altijd leuk. Acht kilometer is niet zo heel veel, maar ik zal er alles aan doen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Daarna zien we wel of er zich nog andere kansen voordoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties