Michael Vanthourenhout hoopt kloof te verkleinen: "Profiteren van de mindere dagen van Mathieu en Wout"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 10 reacties

Michael Vanthourenhout hoopt de achterstand op Wout Van Aert en Mathieu van der Poel te verkleinen

Michael Vanthourenhout hoopt kloof te verkleinen: "Profiteren van de mindere dagen van Mathieu en Wout"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel en Wout Van Aert zijn ook komend veldritseizoen de twee mannen om naar uit te kijken. Toch legt Michael Vanthourenhout (Marlux-Bingoal) zich niet neer bij hun dominantie. "We moeten proberen om die achterstand kleiner te maken", klinkt het.

"Mathieu en Wout zijn door hun wegseizoen in de zomer minder bezig geweest met de cross", vertelt Vanthourenhout. "Hopelijk kunnen wij vaak van een mindere dag van hen profiteren. Want ook dit jaar zullen ze er bovenuit steken, dat zal dit seizoen niet anders zijn."

'Sterker geworden'

"Voor ons wordt het de bedoeling om die achterstand op Wout en Mathieu kleiner te maken. Wat het plan daarvoor is? Nog harder trainen dan voorbije jaren", is de crosser van Marlux-Bingoal duidelijk. "Ik ben denk ik wel enkele procentjes sterker geworden. Hopelijk vertaalt zich dat ook in de cross."

Van Aert wil opnieuw schitteren in het voorjaar. En ook Mathieu van der Poel hoopt enkele voorjaarsklassiekers te betwisten. "Ze gaan misschien eens meer een snipperdag nemen en dan moeten wij daarvan profiteren", aldus Vanthourenhout

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour
24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties