OFFICIEEL: Veldritteam Steylaerts-777 van Bart Wellens stelt nieuwe aanwinst voor

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Veldritteam Steylaerts-777 van Bart Wellens stelt nieuwe aanwinst voor
Foto: © photonews

Steylaerts-777 heeft woensdag een nieuwe veldrijdster aangesteld. De Nederlandse Yara Kastelijn gaat zich opnieuw volledig op het crossen focussen.

De 21-jarige Yara Kastelijn gaat aan de slag bij de ploeg van Bart Wellens. Op jonge leeftijd maakte de Nederlandse al indruk in het veld, maar daarna koos ze ervoor om het veldrijden te combineren met het wegwielrennen. Maar Kastelijn zal dus opnieuw haar focus richten op haar oude liefde en komt in Gieten opnieuw in actie in het veld. 

"Nadat ik het de laatste drie jaar op de weg heb geprobeerd, wil ik nu opnieuw volledig de kaart van het veldrijden trekken", vertelt Kastelijn in een reactie bij haar nieuwe werkgevern. "Het is ook in dat opzicht dat ik gekozen heb voor Steylaerts-777, een degelijk en goedwerkend Belgisch veldritteam."

'Meteen een klik'

"Na het eerste contact met het team voelde ik meteen een klik en met de goede en ervaren begeleiding die ze bieden, was de keuze al snel gemaakt", klinkt het. Kastelijn heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de ploeg waar ook Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst aan de slag zijn. 

Ook Bart Wellens is verheugd met de transfer van Kastelijn. "We zijn erg blij dat we met Yara een derde dame binnen onze rangen hebben", zegt de sportief manager. "Met de overtuiging dat Yara moet kunnen wat ze in het verleden al liet zien, krijgt ze bij ons de ideale kans om zich opnieuw te bewijzen en op termijn te meten met de veldrittop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties