Advocaat Sniper Cycling plaatst kanttening bij groen licht voor Wout van Aert
Redactie
| 26 reacties
Advocaat Sniper Cycling plaatst kanttening bij groen licht voor Wout van Aert
Foto: © photonews

Dat de strijd tussen Nick Nuyens en Wout van Aert nog lang niet gestreden is, moge duidelijk zijn. Beide partijen interpreteren de aankondiging van de UCI op hun manier. Volgens de advocaat van Sniper Cycling komt het groen licht voor Wout van Aert er onder voorbehoud.

Wout van Aert mag van de UCI met ploegen onderhandelen die hem onderdak willen bieden in 2019. Ondertussen gaat de juridische zaak tussen de renner en Sniper Cycling wel gewoon verder. De UCI behoudt zich het recht om na afloop van die zaak nog eventuele maatregelen te nemen.

"Ik versta hieruit dat de UCI de zaak voor de arbeidsrechtbank zeer aandachtig zal volgen. En vooral: dat dit een groen licht is onder voorbehoud", legt Sniper Cycling-advocaat Rudi Desmet zijn interpretatie uit aan Sporza. "Op basis hiervan lijkt het me voor geïnteresseerde ploegen niet zonder risico om met van Aert in zee te gaan."

OPGELUCHTE VAN AERT

Een ander geluid is er te horen bij Walter Van Steenbrugge, advocaat van Wout van Aert. Volgens hem gaat het om een gestandaardiseerde uitdrukking die de UCI moet gebruiken en is van Aert enorm opgelucht dat hij op zoek kan gaan naar een nieuwe ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties