Wereldkampioenen onder de indruk: "Zo'n ambiance kom je nergens anders tegen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Wereldkampioenen onder de indruk: "Zo'n ambiance kom je nergens anders tegen"
Foto: © photonews

Met Theo Reinhardt en Roger Kluge rijden in de Gentse Zesdaagse ook de wereldkampioenen ploegkoers rond. Vooral bij de 500m tijdrit vallen ze op aangezien de aflossing bij hen al vóór de start gebeurt. Maar wat vinden zij van die speciale, kleine, piste in Gent?

"Het is een speciale sfeer hier", was theo Reinhardt onder de indruk. "Zo'n ambiance kom je nergens anders ter wereld tegen, dit is fantastisch", aldus de jonge Duitser in een gesprek met Wielerkrant.be. "Ik geniet van mijn allereerste keer hier", gaf hij nog mee. Voor de Duitsers verloopt de zesdaagse goed, ze staan momenteel op een tweede plaats in dezelfde ronde als leiders Tosh Van der Sande en Jasper De Buyst.

"Het is hier alleszins warm, maar ook de piste zelf is iets raar. Ze geeft veel opties terwijl ze toch klein en compact is. Geef mij normaal gezien maar de grotere wielerbanen. Ik kom ook uit de ploegenachtervolging, dus is het voor mij aanpassen. Ons doel? We mikken op het podium, als we dat kunnen halen, zullen we al blij zijn. De Belgen zien er immers allemaal sterk uit, zeker Iljo Keisse, Kenny De Ketele en Robbe Ghys."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties