Aanwinst Corendon-Circus kijkt uit naar samenwerking met Mathieu van der Poel: "Gaat plezante kopman zijn om voor te werken"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Werken voor van der Poel gaat Dries De Bondt veel voldoening geven

Aanwinst Corendon-Circus kijkt uit naar samenwerking met Mathieu van der Poel: "Gaat plezante kopman zijn om voor te werken"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel trekt binnenkort op stage om zich voor te bereiden op het wegseizoen. De bedoeling van zijn ploeg is uiteraard om hem ook op de weg maximaal te ondersteunen. Wie daarin een belangrijke rol kan spelen, is Dries De Bondt.

Onze landgenoot ruilt Veranda's Willems-Crelan in voor Corendon-Circus. "Ze hebben mij zelf gecontacteerd. Het is een mooi projectje. Ze gaan de stap zetten naar het procontinentale niveau", weet De Bondt. "Zonder Mathieu van der Poel was dat ook gebeurd. Als hij niet zo sterk gegroeid was, had dat wel iets langer op zich laten wachten."

De cijfers van de Nederlander zijn ronduit indrukwekkend. "Hij heeft iets meer dan twaalf wegkoersen gereden en heeft er zeven van gewonnen. Hij legt zich volop toe op de cyclocross en wint dan zomaar het Nederlands Kampioenschap op de weg. Dat is redelijk straf."

WEINIG VRAGEN STELLEN

Alles is aanwezig om er een geslaagde samenwerking van te maken. "Hij gaat een plezante kopman zijn om voor te werken. Als hij aan de start komt, gaat het duidelijk zijn dat we zijn kaart trekken. We moeten ons daar weinig vragen bij stellen. Ikzelf wil een supernuttige bijdrage leveren. Als zo'n kopman dan wint, geeft dat de ploeg veel voldoening. En financieel is het ook interessant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties