Niels Albert kijkt uit naar zondag: "Het wordt een BK, maar dan met Mathieu van der Poel"

Redactie
| 4 reacties
Niels Albert kijkt uit naar zondag: "Het wordt een BK, maar dan met Mathieu van der Poel"
Foto: © photonews

Er staat opnieuw een dubbel crossweekend op de agenda. Zaterdag wordt de Ambiancecross van Jurgen Mettepenningen in Wachtebeke gereden, een dag later vormt het zand van Koksijde het decor van een nieuwe Wereldbekermanche. Niels Albert blikt vooruit.

Ondanks de hegemonie van Mathieu van der Poel de laatste weken verwacht Albert, die zelf in Koksijde eens wereldkampioen werd, een echte strijd voor de zege. "Ik denk dat we zondag een strijd zullen krijgen", vertelt Albert in gesprek met Sporza.

Ook Soete en Sweeck

"Het is een parcours dat Wout Van Aert en Toon Aerts zeker moet liggen. Op training heb ik ook een goede Daan Soete gezien, ook Laurens Sweeck is in vorm. Ze zijn veel met deze cross bezig geweest en hebben veel opgeofferd de afgelopen weken. Die jongens verwacht ik zeker."

Maar natuurlijk is er ook nog steeds een Nederlander in het veld aanwezig. "Van der Poel zal misschien wel outstanding zijn, maar daar mogen we ons niet bij neerleggen, dat mag niemand doen. Het wordt een BK, maar dan met Van der Poel. Al was dat de voorbije weken ook zo", besluit Albert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties