Tom Boonen voor nieuwe 'uitdaging': "Ik doe zo'n paar dingen per jaar waar ik van dacht dat ik het niet zou doen"
Redactie
| 3 reacties

Tom Boonen verzorgt met Merijn Casteleyn de presentatie van de Kristallen Fiets

Tom Boonen voor nieuwe 'uitdaging': "Ik doe zo'n paar dingen per jaar waar ik van dacht dat ik het niet zou doen"

Tom Boonen zal vanavond aan de zijde van VTM-journalist Merijn Casteleyn de presentatie van de Kristallen Fiets in goede banen proberen te leiden. "Vorig jaar viel het goed mee", zegt de viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix.

Op de vooravond van het sinterklaasfeest wordt ook de Kristallen Fiets uitgereikt. Maar door omstandigheden kwam de Sint al iets vroeger bij de tweelingen Valentine en Jcqueline. "Deze ochtend is de Sint langs geweest", vertelde Boonen bij Q-Music. "We hebben er voor gekozen om het een dag vroeger te doen. Ik heb connecties in Spanje en heb dat zo kunnen regelen."

Vanavond neemt Boonen de presentatie van de Kristallen Fiets voor zijn rekening. "Ik heb vorig jaar een klein stukje van de presentatie meegedaan en dat is goed meegevallen", aldus Boonen. "Ik doe zo’n paar dingen per jaar waar ik van dacht dat ik het niet zou doen en dit is er een van."

Habitat

"Toen ze me het dit jaar opnieuw vroegen, heb ik meteen ja gezegd. Met Merijn klikt het ook heel goed. Het is nog altijd wel een beetje mijn eigen habitat, dus het is niet zo dat ik uit mijn comfortzone moet treden. Ik ken de mensen goed en dan is het wel leuk om af en toe zoiets te doen", besluit Boonen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties