? Jelle Wallays en Lotto Soudal warmen de benen op nabij Rafa Nadal Sports Centre

Mathias Vranckx
| 0 reacties
? Jelle Wallays en Lotto Soudal warmen de benen op nabij Rafa Nadal Sports Centre
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Terwijl Deceuninck-Quick.Step zich in Calpé voorbereidt op het nieuwe wielerseizoen, doet Lotto Soudal dat ook in Spanje, maar niet op dezelfde locatie als die andere Belgische ploeg. Marc Sergeant en de zijnen gingen eens dag zeggen bij Rafael Nadal.

Lotto Soudal-renner Jelle Wallays deinst niet terug voor een fotootje meer of minder. Met 227 berichten aan zijn 6.570 volgers op Instagram is hij een ancien. Zoals jullie weten, ligt het wegseizoen momenteel stil, maar dat wil niet zeggen dat de profrenners ook stilzitten. Neen, ze bereiden zich al naarstig voor op de eerste voorjaarsklassiekers.

Djokovic

'Speedywally' (zo noemt Wallays zichzelf op Instagram, nvdr.) doet dat op Mallorca, de geboorstestad van toptenniser Rafael Nadal. De voormalige nummer 1 van de wereld (momenteel nummer twee na Novak Djokovic, nvdr.) heeft namelijk een eigen sportcentrum op het Spaanse eiland. Wallays en zijn ploegmaats amuseren zich in de straten rond het Rafa Nadal Sports Centre. Nu kan amuseren nog, want binnenkort is het weer bittere ernst eens het wielerseizoen officieel van start gaat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties