Brailsford krijgt lof over communicatie rond afscheid van Sky
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Luke Rowe looft de aanpak van Dave Brailsford

Brailsford krijgt lof over communicatie rond afscheid van Sky
Foto: © photonews

Het einde van Sky als hoofdsponsor laat niemand onberoerd binnen het Britse topteam. De renners hebben alvast niets te klagen over de manier waarop er gecommuniceerd werd. Dat is alvast de mening van Luke Rowe, de voorbije jaren regelmatig goed voor ereplaatsen in de Vlaamse klassiekers.

De aanpak van Dave Brailsford beviel hem wel. "Dave stond op een podium en vertelde het aan ons allemaal tegelijk. Ik denk dat dit een goede manier is om het te doen", zegt Rowe vanop stage in Mallorca aan Cyclingnews. "Als je individu per individu inlicht, gaat het de ronde doen via andere bronnen."

Uiteraard was de Welsh wielrenner wel verrast. "Het was een schok. Ik zag het niet aankomen. Langs de andere kant zijn we al tien jaar verwend dat we zo goed gesteund worden. Die steun zullen we volgend jaar opnieuw krijgen."

Het is logisch dat sponsors komen en gaan 

Geen paniek dus bij Rowe."Die ene consistente hoofdsponsor hebben is een geweldige positie om je in te bevinden. Vele teams hebben in die positie gezeten en zij zijn er ook nog altijd. Het is een shock dat Sky binnen twaalf maanden de stekker eruit trekt. Als je er rationeel over nadenkt, is het evenwel logisch dat sponsors komen en gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
25/09/2021 Bredene
02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten

Nieuwste reacties