Greg Van Avermaet verwelkomt ex-renner van Trek-Segafredo als vervanger voor Stefan Denifl

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Greg Van Avermaet verwelkomt ex-renner van Trek-Segafredo als vervanger voor Stefan Denifl
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

CCC Team maakte zondagavond bekend dat Stefan Denifl in 2019 niet voor de ploeg van Greg Van Avermaet zal koersen. De Poolse formatie heeft niet lang gewacht om een vervanger aan te trekken.

Denifl wordt bij CCC Team vervangen door een andere Oostenrijker: Riccardo Zoidl. De voormalige Oostenrijkse kampioen op de weg kwam de afgelopen twee seizoenen voor het bescheiden Team Felbermayr-Simplon uit. 

Tussen 2014 en 2016 reed hij bij Trek-Segafredo, maar volgend seizoen keert Zoidl dus terug op het hoogste niveau. "Toen er een plek vrijkwam, was Riccardo onze eerste keuze", vertelt teammanager Jim Ochowicz over de winnaar van de Ronde van Tsjechië van 2018. "Wij geloven erin dat Riccardo hier opnieuw zijn beste niveau kan bereiken."

Mooi kerstcadeau

De 30-jarige Zoidl is blij met deze kans om terug te keren naar de WorldTour. "Dit is één van de beste kerstcadeaus die ik al heb gekregen", aldus de Oostenrijker. "Ik was heel verrast door het late telefoontje en deze kans. Ik ben erg gemotiveerd en ik zal proberen te tonen dat ik het verdien om opnieuw in de WorldTour te rijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties