Ploegmaat van Greg Van Avermaet laat contract bij CCC Team nog voor start van nieuwe seizoen ontbinden

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ploegmaat van Greg Van Avermaet laat contract bij CCC Team nog voor start van nieuwe seizoen ontbinden
Foto: © photonews

De Oostenrijker Stefan Denifl zal volgend seizoen dan toch niet voor het Poolse CCC Team uitkomen. Beide partijen zijn, op vraag van de renner, overeengekomen om het contract te ontbinden.

Stefan Denifl zou vanaf 1 januari 2019 een renner van het Poolse CCC Team zijn, maar beide partijen zien af van een verdere samenwerking. Dat heeft de ploeg van onze landgenoten Greg Van Avermaet en Serge Pauwels zondagavond bekendgemaakt. 

Door persoonlijke redenen vroeg de renner om zijn contract te beëindigen. CCC accepteerde dat verzoek, waardoor er geen verdere samenwerking plaatsvindt. "Om de privacy van Stefan te respecteren, zullen Stefan en de ploeg verder niet reageren", klinkt het. 

Vervanger voor Denifl

"Het management van CCC wil Stefan bedanken voor zijn oprechtheid en hoopt hem in de toekomst nog in het peloton te zien." De oranje formatie laat ook nog weten dat er een extra renner in dienst wordt genomen. 

De 31-jarige Oostenrijker reed afgelopen seizoen voor Aqua Blue Sport. Zijn grootste succes boekte Denifl in 2017 toen hij een rit in de Vuelta won. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties