Ferme kritiek op beslissende klim in Tour Down Under: "Er is niets goed aan"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

George Bennett vindt Willunga Hill maar niets

Ferme kritiek op beslissende klim in Tour Down Under: "Er is niets goed aan"

Op de laatste dag van de Tour Down Under zal er nog gestreden moeten worden voor het klassement op Willunga Hill. Sommige deelnemers vinden dat maar niets. George Bennett bijvoorbeeld moet niets hebben van dé klim van de Tour Down Under.

Bennett toonde zich op de Corkscrew bij de beteren, maar denkt niet dat hij een gooi kan doen naar de eindzege. "Ik haat Willunga Hill. Er is niets goed aan", zei de Nieuw-Zeelander van Jumbo-Visma aan Cyclingnews. "Ik zal er wel voor gaan, maar het is met tegenzin."

GOEDE TEST

Nochtans was hij wel blij dat hij met de besten bergop reed vandaag. "Dat was de sterkste groep waar je kon op hopen. We hadden er allemaal zin in. Het gemiddelde gewicht van die groep was waarschijnlijk rond de zestig kilometer. Het was een goede test voor de benen."

Toch zat het er niet in om weg te blijven. "Ik denk dat de enige manier waarop het goed had kunnen uitpakken, was geweest als we vroeg waren aangegaan. We hadden een extra tien seconden nodig. Eens ze achter ons begonnen te rijden, maakte dat een verschil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/08/2020 - 04/08/2020 Ronde van Occitanië
03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
05/08/2020 Milaan-Turijn
06/08/2020 Mont Ventoux Dénivelé
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechië

Nieuwste reacties