Jelle Wallays mag hopen op mooie prijs

Wallays genomineerd voor persoonlijkheid van het jaar in Roeselare

Jelle Wallays mag hopen op mooie prijs
Foto: © photonews

Ondanks dat het nieuwe wielerseizoen intussen op gang is getrapt, moeten er nog enkele prijzen uitgedeeld worden met betrekking tot vorig jaar. In Roeselare delen ze de titel Persoonlijkheid van het Jaar uit. Eén van de kanshebbers is Jelle Wallays.

De renner van Lotto-Soudal stond op een shortlist met tien kandidaten. De stemming werd donderdag afgesloten. Doordat hij voldoende stemmen kreeg, behoort hij nu ook tot de drie genomineerden die nog kans maken op de titel. De ontknoping volgt op 26 januari op de Roeselare Awards.

RITWINST IN VUELTA GROTE TROEF

Alle tickets voor die avond zijn overigens al de deur uit. Enkel de mensen die dan aanwezig zijn, kunnen de Persoonlijheid van het Jaar uit Roeselare verkiezing. Wallays won in 2018 ook een etappe in de Ronde van San Juan, maar het is vooral zijn ritwinst in de Ronde van Spanje die tot de verbeelding spreekt.

De twee andere genomineerden zijn Johan Vergote, bezieler van een boekenproject, en Jurgen Ingels, een techondernemer.  De drie worden nu dus nog ruim een week in spanning gehouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties