Lucinda Brand is de beste modderduivel in Hoogerheide, Sanne Cant valt naast podium
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Hoogerheide
| 7 reacties

Lucinda Brand is de beste in de modder van Hoogerheide

Lucinda Brand is de beste modderduivel in Hoogerheide, Sanne Cant valt naast podium
Foto: © photonews

De Wereldbeker in Hoogerheide is een kolfje naar de hand van Lucinda Brand geworden. Er stond in de modder geen maat op de Nederlandse renster van Team Sunweb. Katie Compton werd tweede.

Laat het duidelijk zijn: Lucinda Brand is dé favoriete voor goud op het WK van volgende week. In het Nederlandse Hoogerheide stond er geen maat op Sunweb-renster. 

Sanne Cant miste haar start zeker niet en al snel had ze een mooie kloof samen met Marianne Vos en Denise Betsema. Lucinda Brand kwam halverwege de wedstrijd aansluiten, net als de Amerikaanse Katie Compton. Europees kampioene Annemarie Worst was nergens, terwijl Betsema later helemaal wegzakte. 

Brand de beste

Maar Brand was beter dan de rest en etaleerde haar goede benen ook. Ze ging ervandoor en kreeg een mooie bonus. De vogel was gaan vliegen. Cant probeerde het gat nog te dichten, maar in het slot van de wedstrijd liep het mis. Vos en Compton gingen zelfs nog over Cant. 

De zege van Brand kwam niet meer in gevaar, al strandde Compton nog op 8 seconden van de Nederlandse. Vos mocht als derde mee op het podium en ging nog net Cant vooraf. 

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties