Sanne Cant na 4e plek: "Stress voor WK? Ik zou niet goed weten waarom"
Redactie
| 3 reacties

Sanne Cant heeft geen stress met oog op WK na vierde plek in Hoogerheide

Sanne Cant na 4e plek: "Stress voor WK? Ik zou niet goed weten waarom"
Foto: © photonews

Sanne Cant heeft haar generale repetitie voor het WK in Bogense afgesloten met een vierde plek in de Wereldbeker van Hoogerheide. "De cross van vandaag was niet zo belangrijk als het WK", was Cant duidelijk.

Cant miste het podium op een haar na. "Ik voel mezelf goed. Ik heb heel hard getraind, meer kon ik niet doen", reageerde Cant achteraf. "Het parcours was hier helemaal kapotgelopen. We moesten hier echt puur op de kracht rijden. Als je over je toeren ging, betaalde je die prijs meteen in het tweede deel van die ronde."

Al is het allemaal relatief voor de Lilse. Het grote doel is natuurlijk het WK van volgende week in Bogense. "De cross van vandaag was niet zo belangrijk als het WK", vervolgde Cant. "Of ik stress heb? Ik zou niet goed weten waarom. Ik heb de trui al twee jaar op rij aan. Het zou straf zijn moest het nog een derde keer lukken."

'Alles gedaan wat ik kon doen'

"Ik heb alles gedaan wat ik kon doen. Als er dan iemand beter is, dan is dat zo en moet ik daar mee omgaan. De tijd dat het allemaal stress was, is verleden tijd. Donderdag vertrek ik naar Denemarken. Nu wordt het zaak om veel te rusten en te bekomen van de stage. Ik moet wat frisheid zoeken en zorgen dat ik gezond blijf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties