Wereldkampioen Iserbyt met vertrouwen naar Denemarken: "Jammer dat Pidcock er niet was"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties

Eli Iserbyt vindt het jammer dat Tom Pidcock er niet bij was in Hoogerheide

Wereldkampioen Iserbyt met vertrouwen naar Denemarken: "Jammer dat Pidcock er niet was"
Foto: © photonews

Geen Tom Pidcock te bespeuren in Hoogerheide. De eindwinnaar van de Wereldbeker bij de U23 verkoos Zonnebeke bij de profs boven het natte Hoogerheide. Eli Iserbyt vond het best jammer.

Iserbyt reed overtuigend naar de zege in Hoogerheide. Al is het natuurlijk altijd iets makkelijker zonder de grote rivaal. "Ik vond het spijtig dat hij er niet was, maar dat verandert niet veel aan de wedstrijd", aldus Iserbyt. "Het is een keuze die hij gemakat heeft. Ik heb gezien dat hij gisteren gereden heeft. Maar een Wereldbeker vind ik iets belangrijker, dus ik vond het best spijtig dat hij hier niet reed."

Ook bij de profs sterk

Voor Iserbyt zelf veranderde het weinig. Hij is klaar voor Bogense. "Ik voel me heel goed. Ik rijd sinds 1 januari ook goed bij de profs en ik denk dat ik deze vorm zeker kan doortrekken naar het WK. Ik hoop dat het een lastige wedstrijd wordt, zodat we toch man tegen man kunnen strijden."

De sterren staan dus gunstig voor de tweevoudige wereldkampioen bij de U23. Twee weken geleden werd hij nog 4e op het BK. "Ik ben aan mijn beste weken ooit bezig bij de profs, dus daar ben ik ook heel content over. Ik kan dus met een gerust gemoed naar Denemarken en ik hoop op een mooi duel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties