Ook vader Keisse springt op de kar: "Wachten tot de storm weer overwaait"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 31 reacties

Vader van Iljo Keisse wacht tot hele heisa over zijn zoon weer gaat liggen

Ook vader Keisse springt op de kar: "Wachten tot de storm weer overwaait"

Voor de familieleden van Iljo Keisse moet het niet bijzonder prettig zijn om te zien wat er nu allemaal over hem heen komt. Zeker niet voor zijn ouders. Zijn vader Ronie hoopt dat er niet teveel van blijft hangen en dat de storm snel gaat liggen.

Volgens hem gaat het al bij al nog zo slecht niet met zijn zoon. "Iljo en ik hebben een afspraak: als één van ons twee in nood is, bellen we. Maar ik heb hem nog niet gehoord. Ik veronderstel dus dat dit voor hem geen noodgeval is", besluit Ronie Keisse in HLN.

Hij heeft de foto waar het allemaal over gaat wel gezien. "Tja, die pose. Een heel stomme zet. Dat weet hij intussen ook wel. Ik denk dat hij al het mogelijke gedaan heeft om het weer goed te maken. Maar goed, er is nu toch beslist om hem uit de wedstrijd te zetten. Dat is dan maar zo."

KLACHT TEGEN VROUW IN KWESTIE

Volgens Ronie is Iljo wel niet de enige schuldige. "Die vrouw staat daar ook zeer suggestief met haar poep naar achter. Wie zegt er dat Iljo eigenlijk geen klacht zou moeten indienen tegen haar? Het had niet mogen gebeuren, maar hij heeft zich verontschuldigd en zal de gevolgen moeten dragen. Nu is het gewoon wachten tot de storm weer overwaait."

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

15/06/2019 - 23/06/2019 Tour du Suisse
30/06/2019 BK wielrennen
06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France

Nieuwste reacties