Ook vader Keisse springt op de kar: "Wachten tot de storm weer overwaait"

Ook vader Keisse springt op de kar: "Wachten tot de storm weer overwaait"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor de familieleden van Iljo Keisse moet het niet bijzonder prettig zijn om te zien wat er nu allemaal over hem heen komt. Zeker niet voor zijn ouders. Zijn vader Ronie hoopt dat er niet teveel van blijft hangen en dat de storm snel gaat liggen.

Volgens hem gaat het al bij al nog zo slecht niet met zijn zoon. "Iljo en ik hebben een afspraak: als één van ons twee in nood is, bellen we. Maar ik heb hem nog niet gehoord. Ik veronderstel dus dat dit voor hem geen noodgeval is", besluit Ronie Keisse in HLN.

Hij heeft de foto waar het allemaal over gaat wel gezien. "Tja, die pose. Een heel stomme zet. Dat weet hij intussen ook wel. Ik denk dat hij al het mogelijke gedaan heeft om het weer goed te maken. Maar goed, er is nu toch beslist om hem uit de wedstrijd te zetten. Dat is dan maar zo."

KLACHT TEGEN VROUW IN KWESTIE

Volgens Ronie is Iljo wel niet de enige schuldige. "Die vrouw staat daar ook zeer suggestief met haar poep naar achter. Wie zegt er dat Iljo eigenlijk geen klacht zou moeten indienen tegen haar? Het had niet mogen gebeuren, maar hij heeft zich verontschuldigd en zal de gevolgen moeten dragen. Nu is het gewoon wachten tot de storm weer overwaait."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties