Richie Porte op de meet geklopt door bronzen medaillewinnaar van WK
Redactie
| 0 reacties

Michael Woods klimt naar winst in tweede etappe Sun Tour

Richie Porte op de meet geklopt door bronzen medaillewinnaar van WK
Foto: © photonews

Was de eerste etappe nog voer voor de snelle mannen, dan ging het in de rit van Wonthaggi naar Churchill in de Sun Tour tussen de klimmers. Twee renners toonden zich sterker dan de rest: Michael Woods en Richie Porte. De Canadees, op het WK goed voor brons, haalde het in de sprint.

Verschillende renners van Team Sky waren in de finale vertegenwoordigd voorin. Zo trok Sivakov op veertien kilometer van de aankomst samen met Elissonde in de aanval, maar toen moest er nog een stukje geklommen worden.

Elissonde en van Baarle waren de beteren in hun ploeg. Samen met Lucas Hamilton moesten zij wel nog een kleine twintig seconden prijsgeven. Er stond immers geen maat op Richie Porte en Michael Woods, die allebei natuurlijk de nodige adelbrieven kunnen voorleggen als het over klimmen gaat.

DUBBELSLAG VOOR WOODS

Porte, die in de Tour Down Under heerste op Willunga Hill, kon dat succes niet herhalen. Woods bleek nog over de meest frisse benen te beschikken aan de meet. Door de bonificatieseconden is hij meteen ook de nieuwe leider. Hij telt in de stand vier seconden voorsprong op Porte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties