BeNe Ladies Tour kiest voor Belgische startplaats voor eerste rit in lijn en voor slotdag

BeNe Ladies Tour kiest voor Belgische startplaats voor eerste rit in lijn en voor slotdag
Foto: © photonews

De BeNe Ladies Tour is nog altijd een hoog aangeschreven rittenkoers in het dameswielrennen en belooft ook dit jaar weer de moeite te worden. Zeker de passages in ons land gaan we zorgvuldig in de gaten houden. Zo start de eerste rit in lijn in Essen en zal er gefinisht worden in Zelzate.

Als Marianne Vos haar titel in de BeNe Ladies Tour wil verlengen, dan moet ze op donderdag 18 juli al aan de bak in de proloog in Utrecht. Een dag later start het pas echt in de Antwerpse grensgemeente Essen met de eerste rit in lijn.

AANKOMST EN TIJDRIT IN WATERVLIET

De onderhandelingen tussen de organisatie en de Essense burgemeester Gaston van Tichelt zijn hierover afgerond. De eerste rit zal starten in Essen en aankomen over de grens in Roosendaal. Een dag later staan er twee etappes op het programma: van het Nederlandse Sluis gaat het naar Watervliet, waar dan ook nog een individuele tijdrit zal afgewerkt worden.

Ook voor de laatste dag van de rittenkoers tekent het vrouwenpeloton present in België. Met een etappe van en naar Zelzate zal de BeNe Ladies Tour worden afgesloten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties