Mathieu van der Poel onthult tijdens slotshow Superprestige droomkoers voor de weg

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Middelkerke
| 11 reacties
Mathieu van der Poel onthult tijdens slotshow Superprestige droomkoers voor de weg

Als eindwinnaar van de Superprestige was Mathieu van der Poel uiteraard het grootste feestvarken tijdens de slotshow in Middelkerke. Hij blikte daar ook al eens vooruit naar wat hij allemaal nog wil bereiken. Onder meer zijn grootste droom op de weg kwam aan bod.

In de eerste plaats is van der Poel natuurlijk de artiest die de show vervolgt met zijn typische sprongetjes in het veld. "Het is zeker leuk om het zelf te bekijken. Maar het op dat moment doen is nog leuker. Zo spectaculair is het ook weer niet", vond de alleskunner.

In de toekomst is hij nog vanalles van plan. Zo wil hij als mountainbiker deelnemen aan de Olympische Spelen. Wat moet hij daar nog voor doen? "Vooral bezig blijven. Misschien moet ik hier en daar iets meer snoeien naar de Spelen toe." En welke koers wl hj nu het liefst winnen op de weg? "Als ik mag kiezen, de Ronde van Vlaanderen. Ik ga vooral proberen wat te leren. Het is voor mij ook nog nieuw allemaal."

Het was enorm leuk om door zo'n mensenmassa te rijden 

Mathieu van der Poel

Voor hij zich daaraan waagt, kon hij dus nog wel eens schitteren in het veld in Middelkerke. Voor de ogen van het talrijk opgekomen publiek. "Het was enorm leuk om door zo'n mensenmassa te rijden. Dat heb ik altijd wel graag. k geniet echt nog wel van het crossen", benadrukt van der Poel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties