Lars van der Haar haalt uit naar Richard Groenendaal na kritiek: "Als je zoiets zegt, dan mis je verstand"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties

Lars van der Haar sneert terug naar Richard Groenendaal na kritiek van ex-veldrijder

Lars van der Haar haalt uit naar Richard Groenendaal na kritiek: "Als je zoiets zegt, dan mis je verstand"
Foto: © photonews

Richard Groenendaal vertelde vorige week dat behalve de grote drie in het veld enkele subtoppers de topsportmentaliteit missen. Lars van der Haar trekt er zich weinig van aan en sneert terug naar de ex-wereldkampioen.

Volgens Groenendaal leggen heel wat veldrijders zich te snel neer bij de suprematie van Mathieu van der Poel, Wout Van Aert en Toon Aerts. "Ik luister er niet naar, dus het doet me ook niets", laat de crosser van Telenet Fidea weten in gesprek met RTV Utrecht

Bovendien gaat Van der Haar nog een stap verder. "Als je zoiets zegt, dan mis je verstand. Soms zit het mee, soms zit het tegen, maar ik weet wel dat ik er alles aan doe om voor het maximaal haalbare te gaan."

Foutjes

Volgens Van der Haar ligt het niet aan de mentaliteit, wél aan andere factoren. "Ik denk dat ik dit seizoen het beste van mezelf heb laten zien, maar te vaak maak ik nog kleine fouten in wedstrijden, waardoor een goede uitslag er niet meer in zit. Dat ligt echt aan mezelf en dat zal komend jaar beter moeten", weet Van der Haar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties